NAŠA MISIJA

Musica Directa LLC se bavi nabavkom distribucijom I prodajom mizičke opreme. Mi se odvajamo od direktne konkurencije tako što obraćamo pažnju na potrebe naših kupaca. Obučavamo ih o proizvodima koje žele da kupe čak I pre same prodaje, a briga o kupcima se ne završava ni nakon prodaje. Našim kupcima nudimo razne vidove pogodnosti čime nagrađujemo njihovu lojalnost. Obučeni smo I opremljeni da kupcima ako je potrebno damo podršku ili popravku za proizvod koji su kupili. Mi ulažemo u naše osoblje I u naše biznis partnere, njihov prosperitet nam je jedanko znacajan kao I rast I napredovanje same kompanije. Još jedna činjenica nas odvaja od konkurencije a to je najveći lager u region DJ, studijske I Pro audio opreme.

NAŠA VIZIJA

“Nalaženje novih mogućnosti za rast kompanije, participating in different countries and diversifying our activities. Creating sections, specializing and delivering at the utmost quality.”

O NamaMusica Directa

Musica Directa LLC upravlja generalni menadžer Malinovic Predrag, . Trenutno ima 6 zaposlenih. Sa preko 5 godina konstantnog rasta, kompanija sada sarađuje sa najvećim brendovima iz industrije vezanim za Pro audio, Rasvetu, Dj opermom, Studijskom opremom, Muzičkim instrumentima kao I HiFi uređajima.


Musica Directa LLC je izgradila poziciju na tržištu jedinstvenim nastupom I sada važi za pouzdanog biznis partnera. Kompanija donosi odluke u skladu sa kretanjima na tržištu, kao I u dogovoru sa stranim biznis parterima sve u interesu jačanja pozicije brendova koje zatupamo. Cilj nam je da postavimo inetrnacionalne standarde poslovanja u region I na srpskom tržištu.

NAŠE VREDNOSTI

 • Poverenje
 • Iskrenost
 • Posvećenost
 • Zadovoljni Kupci
 • Ljudi
 • Kvalitet
 • Lojalnost Kupcima

Zahtev za novog Dilera Uvoz i distribucija profesionalne

Želite da postanete MUSICA DIRECTA diler?

Upoznajte Naš Tim

Predrag Malinović

Predrag Malinović

Direktor
+381 64 6470 094
pedja@musicadirecta.net

Darko Ljubojević

Darko Ljubojević

Veleprodaja
+381 64 6470 097
darko@musicadirecta.net

Aca Stanković

Aca Stanković

Veleprodaja
+381 64 6470 100
alex@musicadirecta.net

Nikola Stanković

Nikola Stanković

Špediter
+381 64 6470 090
spedicija@musicadirecta.net

Jelena Bošković

Jelena Bošković

Finansijski Direktor
+381 64 6470 099
jelena@providence.rs

Bojan Krotić

Bojan Krotić

Logistika i Distribucija
+381 64 6470 098
bojan@musicadirecta.net

Dušan Radić

Dušan Radić

Logistika i Distribucija
+381 64 6470 110
dule@musicadirecta.net

Promocije

 • Customer Thumb
  XDJ-700 www.pioneerdj.com

  The XDJ-700 comes with a large touchscreen, a familiar club layout and it inherits a host of features from its big brother, the XDJ-1000. Its compact size and removable stand offer great set-up possibilities for even the smallest booth or home set-up.

 • Customer Thumb
  New software for M-Series www.martin.com

  The main attraction for this new software is the 2D Plan tool, which simplifies fixture selection by using a topographic representation of the fixtures in relation to the real world.

 • Customer Thumb
  XD12 www.martin-audio.com

  The XD12 is a high-power, high-output, two-way system equally suited to portable live sound applications, theatre and fixed installations. It features a high-specification 12” (300mm) low frequency drive unit and a 1” (25mm) exit compression driver mounted.

 • Customer Thumb
  HD-DAC1 www.marantz.co.uk

  This ultra-high quality dedicated Headphone Amplifier creates simply amazing sound because it uses Current Feedback amplification technologies from Marantz’ high-end Premium 11 Series. Headphones have always added extra intensity to music.

EKSLUZIVNA DISTRIBUCIJA PRO AUDIO OPREME & RASVETE

EKSLUZIVNA DISTRIBUCIJA HI FI OPREME

SUBDISTRIBUCIJA

PoslednjeNovosti

Pišite Nam!